Wie zijn wij

Rob Mertens

DJ Robscobar

Zoon van de "chef" en heb wel het een en ander van hem geërfd :)
Horeca ervaring heb ik zeker als garcon of barman. Deze heb ik opgedanne in de Cosa, den Oxygene en Bistro Denderend Lekker.
Organiseren doe ik ook graag want samen met enkele vrienden ben ik de drijvende kracht achter Resurection.
Ik lust veel biertjes maar Rodenbach is toch wel mijn favoriet en een baco (bacardi cola) sla ik ook niet af.
In de keuken sta ik ook mijn mannetje en zoals iedereen heb ik graag een knabbeltje bij mijn drank.

Elke Van der Vincken

Manusje van alles

Vriendin van Johan

Niet zo veel ervaring als de 2 boys maar meer dan genoeg om van den Babbelaer het gezellige café te blijven maken dat het al was. Zeer sociaal en liefhebber van lekkere biertjes en wijntjes.

Mijn favoriete bieren zijn Fourchette, Affligem blond en oude kriek. En een lekkere rosé gaat er altijd wel in ;)


Johan Mertens

Chef

Vader van Rob en vriend van Elke.
Mijn grote pluspunt is dat ik reeds heel veel horeca ervaring heb. Ronkende namen als den Bizarre, den Oxygène, de ProMille, Bistro Denderend Lekker en zo veel meer staan op mijn CV.
Sommige kennen mij misschien van mijn reisbureau verleden of als DJ op menig feestje of van mijn sportieve prestaties als basketter.
Nu sta ik vooral in de keuken en in den Babbelaer natuurlijk ook achter de toog of als garcon.
Mijn favoriete biertjes zijn Gouden Carolus Whiskey infused, La Trappe quadrupel, Keizer Kamiel blond en Barbaar blond. Niet dat ik geen andere biertjes lust natuurlijk.
Maar als ik werk ben ik meestal de coca cola zero man :)
Van de straffere dingen heb ik al graag eens een rum (liefst de wat zoetere) en een gin gaat er ook wel in.
Eten doe ik natuurlijk ook graag maar hier lust ik echt wel veel. Belgisch, exotisch, pasta, veggie, vegan, frietjes, stoofpotjes, ... en vooral graag hapjes want dat is extra gezellig om met vrienden of familie te delen.